Pimpet tomatsuppe med kjøttboller og pasta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnhNDJgTEDByrJLNkhXHKN5lxyloryUWptzEIY0dFxFUbnffGxFJFezSbn7vCbbBV_9Jii43W2PQmyoaFUhuEwSDcgOJMB0VkN59I-j6RM5DOBxGJ5w-sBGPsgliFGOFA-RsuYOJrO1n0/s400/soup-1429797_1920.jpg)
Følg med for avsløringer nede i oppskriften...
Dette trenger du: (Det under streken er ingredienser du kan ta i hvis du har det)
- 1 pose vanlig tomatsuppe, uten makaroni.
- En boks hakkede hermetiske tomater
- Ketchup
- Litt melk, fløte og/eller rømme
- Stavmikser
----------------------------------------------------------
- Noen ferske tomater.
- Litt finhakket løk
- Basilikum, gjerne frisk. Stilkene putter du oppi sammen med grønnsakene, bladene sparer du til slutt.
- Eventuelt litt finhakket hvitløk
- Hakket/ raspet brokkoli, gulrot, blomkål, paprika eller andre grønsaker du har i kjøleskapet.
I tillegg trenger du:
Slik gjør du: (Lurt å lese gjennom alt først)
1: Lag posen slik som det står på baksiden.
2: Hell oppi de hermetiske tomatene og de andre grønnsakene, hvis du har.
3: La det koke opp mens du rører.
4: Skru ned på middels varme, slik at suppen fortsatt koker lett. Suppen skal koke i ca ti minutter, eller til grønnsakene er myke.
5: Fyll en stor kjele med vann og sett den til koking. (Pasta)
6: Sett en stekepanne på platen og ha i litt olje, middels sterk varme.
7: Når vannet koker, har du oppi eggene og setter en klokke på 10 minutter.
8: Sjekk koketid på pastapakken og hell pastaen oppi kjelen med eggene.
9: Bruk to spiseskjeer og form kjøttboller som du steker i stekepannen. Krydre litt med salt og pepper på begge sider.
10: Bruk stavmikseren oppi suppen, kjør den til suppen har den konsistensen du liker. Ha oppi basilikumblader.
11: Smak til suppen med ketchup, salt og pepper.
12: Rør inn litt fløte eller rømme, hvis du har. Melk gir også en rundere smak.
Server suppen med pasta, egg og kjøttboller, og vær fornøyd med deg selv!🎕
- Fullkornspasta/ pasta etter eget ønske
- 1 pakke karbonadedeig (eller kjøttdeig)
- 1-2 egg til hver persjon
Slik gjør du: (Lurt å lese gjennom alt først)
1: Lag posen slik som det står på baksiden.
2: Hell oppi de hermetiske tomatene og de andre grønnsakene, hvis du har.
3: La det koke opp mens du rører.
4: Skru ned på middels varme, slik at suppen fortsatt koker lett. Suppen skal koke i ca ti minutter, eller til grønnsakene er myke.
5: Fyll en stor kjele med vann og sett den til koking. (Pasta)
6: Sett en stekepanne på platen og ha i litt olje, middels sterk varme.
7: Når vannet koker, har du oppi eggene og setter en klokke på 10 minutter.
8: Sjekk koketid på pastapakken og hell pastaen oppi kjelen med eggene.
9: Bruk to spiseskjeer og form kjøttboller som du steker i stekepannen. Krydre litt med salt og pepper på begge sider.
10: Bruk stavmikseren oppi suppen, kjør den til suppen har den konsistensen du liker. Ha oppi basilikumblader.
11: Smak til suppen med ketchup, salt og pepper.
12: Rør inn litt fløte eller rømme, hvis du har. Melk gir også en rundere smak.
Server suppen med pasta, egg og kjøttboller, og vær fornøyd med deg selv!🎕
Kommentarer
Legg inn en kommentar