Pasta med kjøttdeig

Klassikeren i det italienske kjøkken - og hjemme hos oss. Jeg har laget flere ulike versjoner, også fra bunnen av, men når vi har en travel ettermiddag kjøper jeg et glass vanlig pastasaus og pimper det litt. Både for å få inn mer smak, mer næringsstoffer - og også for å lure inn litt grønnsaker. Egentlig putter jeg oppi det som passer fra det jeg allerede har i kjøleskapet.

Tips til pimping av pastasaus: 

En trenger ikke alt dette, dette er bare en liste over hva som kan gjøre sausen bedre: 

1 glass pastasaus
1 boks hermetiske tomater
Noen ferske tomater
litt finhakket løk
litt hvitløk
stangselleri, 
brokkoli, gulrot, blomkål

Varm pastasausen i en kjele
hell oppi hermetiske tomater og finhakket hvitløk og la det koke på middels varme.
Hakk løk og la det frese med litt olje i en stekepanne. 
Ha oppi løk. 
Ta oppi finhakkede grønnsaker. 

Hvis du vil ha en helt glatt pastasaus, er det lurt å jevne den med en stavmikser. 


Mammatrikset: Ta i litt sukker - eller ketchup. Det runder av smaken. Litt rømme eller fløte gir også en god smak. 

Kommentarer

Populære innlegg